У випадку ви haven''t помітили, we''re blog. Ви знаєте, один з цього Павутиння місця бігають людьми котра don''t злива та відмовляються змінитися з їхніх pajamas That''s нас у nutshell. Так уявляти наш поштовх коли Bentley не тільки відповів до нашої електронної пошти, але казав нам це би гарантував наше прохання переглянути 2006 Bentley Континентальний Летячий Стимул. Людина, we''re досі пробуючий щоб приїхати Yaris з Toyota щоб переглянути та Bentley тільки дала нам зелене світло всесвіт поїхав горошини, але вдало, сьогодні ми знаходимо собі у його прихильності.
Bentley Континентальний Летячий Стимул є sedan що робить інші супер зали люблять BMW 7-серію, Mercedes-Benz S-КЛАС, та рівний його власний дуже дальній двоюрідний брат, Ауді A8, здаються практична у порівнянні. У-дверях ціна продавця $183.825 (включаючи видатки призначення та $3.700 hefty газ guzzler оподатковують), Континентальні Летячі кошти Стимулу більш ніж...
all вищезгаданого досконало прийнятні форми перевезення, деякого рівного виняткового. Після нечисленних днів з Bentley Континентальний Летячий Стимул, але, кожний але дальня пам'ять з різної податкової дужки.
Клацніть на будь-якому образі збільшитися

Bentley прибула на півдні п'ятниці, та моя перша замова бізнесу мусить загнати це як далеко з мого високого-збільшення квартира комплекс як можливий. Мій 2.000 або таким чином сусіди є певно гарні люди, але чому спокушають долю Поряд з, доля знов знайдений мені коли я знайшов нечисленні тижні попередній що мій girlfriend''s брат був приїжджають одружене це подробиця weekend, котрий означала це Bentley збиралася допомога мені зараховую весь пучок brownie пункти.

Коли постачання guy вручений мені Летяче Spur''s ключ, перша річ помічена я що it''s той же switchblade стиль ключовий використовував Volkswagen та Ауді. Друга річ що це зважувало про вчетверо як багато та featured два срібних кольорових металевих кашкету на будь-якій стороні. Це є де Bentley owner''s освіта у філософії "ваги дорівнює багатству" починає, як Летячий Стимул себе tips ваги у ледве не 5.500 lbs.

Перед тим, як ми ударяємо шосе, Летячий Стимул та я зупинився для швидкого фото стріляю що дав мені шанс обстежую sedan''s styling. Bentley didn''t безлад з sexy styling Континентальний GT на котрому Летячий Стимул розташовується. Фактично, дуже багато що ми любимо про GT є тут у чотирьох-дверях порядок, найбільш важливо пара близнюка bi-xenon фари та матриця grille починаються змітаються назад sheetmetal що тече у car''s довгу кришку. It''s красиво сучасний update Bentley''s традиційний visage що може досі бути знайдений на його Arnage та Azure взірці.

Порівняний до Континентального GT, Летячого Стимулу також має додаткову ногу додану до його wheelbase accommodate інший комплект дверей та акрів тилу legroom, так у профілі розглядають автомобіль погляди limo довгі. Спина автомобіля на жаль губить GT''S voluptuous тил fenders на користь більш чистих ліній що певно роблять внесок у car''s voluminous16.7 кубічного черевика ноги. Інші цікаві зовнішні дотики включають пару овалу chromed вихлопний tips, великий тил ПОВІВ taillights та смуга chrome нагорі підвіконня сторони що бігає довжина автомобіля на будь-якій стороні та привертає витончену увагу до його масивних розмірів. Тільки колесо wells житло необов'язковий 20-дюйм, 7-говорив колеса (тільки $3.440 додаткові над стандартом 19-дюйм, 5-говорив колеса) переривають довгі лінії chrome смуг.

В той час, як staring у Летячому Стимулі, кожний починає оцінити як далеко гатунок прибув з було куплений Volkswagen у пізній ''90s та почав його розділення з Згортків-Royce. Ми пам'ятаємо обидва британську розкіш marques як виробляючий basically rebadged версії того же автомобіля для так довго, так коли BMW утікли з Згортками-Royce назва та unveiled весь-новий Phantom у 2003, це нарешті дозволеному і гатунки розбити зв'язки і регулюються у їхні власні супер виняткові ніші.

Перед тим, як ми зняли для нашого весілля weekend, я витратив деякий час всередині Летячий Стимул вивчаючий справедливий який різновид міністерства внутрішніх справ $180k купує ці дні. На вносячий автомобіль після це пік у сонці для пари годин, я був привітаний температурою що тільки мусив бути можливий під обкладинкою тіні. Швидкий flip через посібник та я довідався що мій tester підходився з необов'язковий 990 долларов США sunroof що подвоює як сонячну панель. Що природні повноваження електрики вентиляція обмахується коли автомобіль паркується та держить каюту прохолодну. Це було у цьому пункті я здійснив скільки я збирався отримати насолоду від прикидаючого щоб бути багатий для weekend.

Одного разу прижав у мій captain''s стілець, я дотягнувся до енергетичних пристосування розміщених низько на seat''s стороні та почав настійні кнопки. You''ll знаходять у нас пристосування для нормальних речей люблять рух місце відправляє, назад та reclining, так же, як і рухоме майно для продажу в додаток тільки abnormally affluent особа би вимагала, наприклад електрично простягаюче місце подушки та кнопка для lumbar масажу. Пізніше у weekend один з мого тилу садять пасажирів зробив відкриття що всіх чотири місця може повернутися у masseuse у дотику кнопки, та кожної нагрі
the contents of this automatic machine translation we do not guarantee the accuracy, please visit the English original content.Welcome to AutoMK.com!