Клацніть нагорі для більше високого-res pics R/C HUMMER H3Коли я був yungin'', там був ні кращий шлях до приблизного хвилювання фактично ведучого автомобіля ніж тероризуючого мій backyard з
Tamiya Blackfoot. Blackfoot був1: 10 шкали Ford F-150 вантажівка потвори з чотирьома незалежними ударами, два-колеса заженуть та пластмаса flareside тіло. Швидко відправляти до 2008, та it''s не надзвичайний побачити Adam та Jamie
Mythbusters piloting повна-величина ракета автомобілі з вертольота використовуючого R/C контролер подібний до я використав назад у дні. Можливо that''s чому видовище повної-величини, право-рука-заженемо, радіо-контрольоване HUMMER H3 doesn''t шокуємо нас значно, але ми досі повинні дати божевільні підставки інженеру Доктор James Брайтон з Cranfield Університет для того, щоб створювати R/C автомобіль що конкурує мій Blackfoot. GM каже віддалений-контрольований HUMMER може піднятися 407mm вертикальна стіна, перетинають 40% схил сторони та бігають через 610mm води. Yeah, але це може стрибнути два галузі
дерева? Я подумав не. Blackfoot FTW.
Other languages:
English|
Español |
Français|
Deutsch|
Русский|
Português|
Italiano|
Polski|
العرب
Українська|
Nederlands|
Turkish|
한국어|
日本语|
简体|
繁體
the contents of this automatic machine translation we do not guarantee the accuracy, please visit the English original content.Welcome to AutoMK.com!