SAE ОБГОРТКА
Це є що ми закликаємо SAE тиждень у Детройті. It''s коли автомобільні інженери з в усьому світі приїжджають разом тут поділити їхні ідеї на горячих питаннях техніки дня. Та there''s ніяке питання що не прискоряють економіку палива та зменшуючого CO2 topped порядок денний.
I can''t прикидаюся сказати я вивчив все обговорювались у Суспільстві Автомобільних Інженерів показую. Ця річ продовжується для днів, має сотні технічних прав рекомендувати на посаду, всі різновиди компанії експонати, та відвідується за допомогою щось люблять 30.000 інженерів з майже кожного континенту. Але я спромігся збираю деякий цікавий tidbits.
Джон Mcelroy господар програми ТЕЛЕБАЧЕННЯ "Autoline Детройт". Кожний тиждень він приносить його унікальні прозорливість як auto промисловість більш внутрішня Autoblog читачі. Прослідкуйте за стрибком продовжити це читання week''s редакційна стаття.Спочатку, там здається бути ростучий консенсус що hydrogen та автомобілі клітини палива ковзаються вниз список пріоритету для найбільш automakers. Принаймні для короткого терміну. Проблема є гострий дефіцит інженерів. Фактично, I''m казаний є не досить інженери попрацювати на всіх гібридах план компаній автомобіля вийти з у наступному десятиріччі. Так що означає they''ll повинні розрізати назад на їх hydrogen програми визволити талант техніки.
Європеєць різновид miffed що Сполучені Штати не переслідує дизельну технологію більше intently. They''ve інвестований тяжко у дизельній технології та бажають побачити нас покладаються на них тому що партнери, перед тим як покладатися на японський. Європеєць заявляють вони можуть зробити кращу роботу зменшуючої CO2 з дизелями ніж гібриди можуть, та у нижчій вартості.
Наступна генерація дизелів у Європі буде мати пересічне переміщення тільки1.5 літрів, проти в середньому дорівнюють про 2-літри сьогодні. Але they''ll мають багато потужності завдяки агресивним turbo звинувачуючим стратегіям. Та багато з них будуть що вони закликають мікро-гібриди котрий використовують звичайну зупинку-початок технологія. Дійсно, Європеєць заявляють що в межах десятиріччя they''ll мають мільйони більше мікро-гібриди ніж або U. S. або Японія.
Один з бар'єрів що могли завдати біль дизельному збуту у U. S. являє собою нижчу очищаючу потужність ми маємо для дизельного палива порівняного до бензину. That''s одна причина чому дизель поточно priced так сильно вище ніж бензин. Але виявляється, що опалення нафта є дуже близько до дизеля та це було б легкого для того, щоб існувати очисні заводи виробити багато більше дизельного двигуна якщо вони didn''t повинні зробити опалення нафта. Фактично, співвідношення є один-третій дизель до двох-thirds опалення нафта, так U. S. могла легко подвоїти дизельне паливо виробництво-якщо ми можемо отримати домівки та діла що використання опалення нафта переключити до природного газу.
Та розмовляючий природного газу, це тільки doesn''t здаються іти anywhere коли йому прибуває fueling автомобілі. Хоч це опіки надзвичайно чистять та є легко abundant, ні automakers факторинг це тяжко у їхні майбутні плани. Хоч є деякі місця в світі де it''s підмандатні для таксі та busses, це ніколи caught на з суспільний незважаючи на великодушні податкові стимули не використати це.
Незважаючи на те, що дизелі та гібриди здаються приїжджати вся увага, don''t рахують бензинове внутрішнє згоряння двигун (ЛІД) тільки все ще. Є всі різновиди технологій прибуття що встигне багато більше ефективне. Та в той час, як ці технології будуть коштувати більше, they''ll досі будуть дешевші ніж інших два головних альтернативи. Приблизний підрахунок обговорюються у промисловості що це бере приблизно $4.000 отримати дизель зустріти U. S. емісійні стандарти, та це бере приблизно $6.000 перетворити автомобіль до сильного гібриду. Але як інженер сказав мені, "Дозволений мені додаєте справедливі $1.000 до мого бензинового ЛЬОДУ та I''ll показуєте вам що я можу зробити прискорити економіку палива."
vibe з SAE показу демонструє що auto промисловість збуджується технологічний challengers це обличчя у наступному десятиріччі. Збут та маркетинг люди можуть бути потурбовані приблизно slumping ринок. Губернатори та фінансують персонал можуть бути потурбовані про як they''ll вміють розплатитися всі рахунки. Але до інженерів піклуються, це є певно кращий час у останній половині-вік бути включений у проектуванні та developing нові автомобілі.
the contents of this automatic machine translation we do not guarantee the accuracy, please visit the English original content.Welcome to AutoMK.com!